Pentru a efectua o comanda trebuiesc completate toate campurile din formularul de comanda. De asemenea puteti trimite o cerere de oferta catre noi folosind formularul de pe site sau adresa noastra de email. Nu uitati ca pentru a finalza o comanda/ cerere de oferta trebuie sa bifati casuta care confirma ca sunteti de acord cu temenii si conditiile noastre si cu prelucradea datelor cu caracter personal .

Completati toate campurile necesare si plasati comanda/cererea.

In cel mai scurt timp veti primi un email automat de confirmare a comenzii. Aceasta inseamna ca a ajuns in sistemul nostru comanda plasata de dumneavoastra.

Atentie ! Acest email se trimite automat si nu reprezinta confirmarea disponibilitati produsului.

Ulterior veti fi sunat de catre o persoana din partea EXCLUSIVEKIDS.RO pentru a confirma corectitudinea datelor, disponibilitatea produsului pe stoc, timpul cand trebuie de livrat, costul de transport si curierul cu care va fi livrat.

Atentie! Niciun produs nu este livrat fara o confirmare verbala/telefonica.

EXCLUSIVEKIDS.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic.

Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului.

 Preturile mentionate pe site pot fi modificate datorita unor factori externi din piata.

 Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara o notificare in prealabil a clientior datorita unor factori externi ce nu tin de EXCLUSIVEKIDS.RO.

Daca intampinati greutati in plasarea comenzii sau aveti alte intrebari nu ezitati sa ne contactati folorind rubrica de contact de pe site